Category

Notícies

cartell-1

PROJECTE: GIMNÀS ADAPTAT 2016

By | Notícies | No Comments

cartell-2 La necessitat de mantenir la coordinació, l’equilibri i el to físic en general és fonamental en les persones amb discapacitat, ja que millora el seu estat de salut. Sempre que es produeix una situació de treball interpersonal es creen vincles d’amistat basats en el tracte amb els companys i la solidaritat

Al nostre centre disposem d’un ampli pati amb un circuit esportiu i  d’una pista, en ambdós espais la pràctica del joc ens permet afavorir la integració social, la mobilitat, potenciar l’autoestima i la superació i alhora la independència i l’autonomia, i ho fa en un entorn d’exercici a l’aire la lliure.

Amb el suport rebut per part de l’AMPA, el Departament d’Ensenyament  i l’Ajuntament del Vendrell, el curs 2015/2016 varem poder adaptar el terra passant de la rajola  a un terra tou que faciliti el moviment i equipar-lo amb llums i so per tal d’afavorir l’estimulació, la relaxació… estimulant tot el sistema sensitiu.

Aquest curs 2016/2017 ens marquem com a objectiu equipar el gimnàs amb materials de psicomotricitat per tal de treballar,  jugar, compartir i afavorir situacions i experiències que potenciïn la socialització i l’autonomia. El curs passat que el nostre gimnàs va iniciar un procés de canvi, es va omplir de llum i de color, va esdevenir més acollidor i facilitador d’experiències, expressions. Ara toca equipar-lo a les nostres necessitats, i entre tots ho farem possible.

img_3551

4.192,60 € recaptats a la 29a Mitja Marató del Vendrell

By | Notícies | No Comments

Avui dimarts 17 de novembre de 2015 s’ha fet entrega del xec de 4.192,60 € recaptats a la 29ª MITJA MARATÓ DEL VENDRELL que va tenir lloc el passat 25 d’octubre.

La directora del CEE Garbí, Montserrat Bolaño ha agraït al Patronat d’Esports, a l’Ajuntament del Vendrell i al Club d’atletisme Runners del Vendrell el fet de voler comptar amb el centre Garbí en un acte d’aquestes magnituds i que els més de quatre mil cent euros recaptats aniran destinats a la millora del gimnàs del centre amb equipaments pels alumnes. Bolaño també ha volgut recalcar que els alumnes del Centre s’han vist molt representats en aquest acte i tothom ha volgut col.laborar participant, fent xapes…

El regidor d’Esports del Vendrell, Ferran Trillas ha agraït a totes les persones que han fet possible, amb el seu granet de sorra, haver aconseguit aquesta xifra per a la millora d’equipaments esportius per a aquests alumnes d’educació especial. Trillas també ha destacat el fet de comptar amb una entitat del municipi, el Club d’atletisme Runners El Vendrell, per a la organització d’actes esportius i a més a favor del CEE Garbí, que entre tots es fa municipi.

Pablo Sanchís, president del Club Runners El Vendrell ha recalcat la bona implicació de totes les parts en l’organització d’aquest esdeveniment com també el plaer de poder organitzar un acte com aquest a favor d’una bona causa per a un centre d’educació especial. També ha volgut afegir, que els petits errors que van sorgir i que es van poder resoldre el mateix dia de la Cursa, serveixen per millorar per a properes edicions i esdeveniments.
Font: http://www.elvendrellesports.cat

Agraïments

By | Notícies | No Comments

GRÀCIES!

A TOTS ELS VOLUNTARIS

des de l’organització de la prova volem agraïr-vos la vostra col·laboració incondicional durant el transcrus de la 29a Mitja Marató del Vendrell. Sense la vostra ajuda no hauria estat possible.

Veu tallar carrers, entregar samarretes i dorsals, avituallaments, acollida dels participants a l’arribada, control de les curses infantils, dirigir els participants durant el recorregut, megafonia, música, muntatge i desmuntatges de les zones de sortida i arribada,…. Sempre amb un somriure i donant caliu a la prova. Per tot aixó i molt més, MOLTES, MOLTES, MOLTES GRÀCIES!!!!

Una abraçada
Mitja Marató del Vendrell