30a Mitja Marató del Vendrell

iniciativa esportiva, lúdica i solidària organtizada pel Centre d'Educació Especial Garbí, el club d'atletisme runners elvendrell i la Regidoria d'Esports del Vendrell.

Mitja, 10k i 5K

Els participants poden córrer la Mitja Marató, la prova de 10km o la popular no competitiva de 5km. Aquestes tres opcions permeten donar cabuda a tot tipus de participants i obrir la cursa al màxim nombre de persones possible, sigui quina sigui la seva edat.

Inscripcions

El període d’inscripció finalitza el 18 d’octubre a les 23:59 h, o fins arribar a les 1.500 persones inscrites. Teniu tota la informació clicant aquí i us podeu inscriure en aquest enllaç

Solidària

Els fons recollits es destinaran al projecte de millora de les instal·lacions del Centre d’Educació Especial Garbí del Vendrell.

Dorsal Zero

Per a aquelles persones, institucions o empreses que vulguin contribuir amb la missió solidària d’aquesta iniciativa, l’organització ha previst el Dorsal Zero. Es podrà fer una aportació econòmica al número de compte del BBVA 0182.2968.58.0201634335.

Voluntaris

També volem fer una crida a la incorporació de persones voluntàries que vulguin col·laborar en les activitats organitzatives relacionades amb la logística de la Cursa.
Els interessats es poden adreçar a runnerselvendrell@gmail.com. indicant el nom i cognoms, edat, el núm. de mòbil, l’adreça electrònica i la talla de samarreta o inscrivint-se en el següent formulari.

Col·laboracions

Hi ha moltes possibilitats d’ajudar el Garbí patrocinant o col·laborant amb la cursa. Posa’t en contacte amb nosaltres i trobarem la millor manera de fer-ho.